Leveringen en retouren

Wij leveren alleen binnen België. Klanten uit de grensstreek zijn uiteraard wel welkom om materialen af te halen.

Bestellingen boven de 50€ exclusief btw worden gratis geleverd.

Voor je eerste bestelling dien je hier eerst een account aan te maken. Ook wanneer je er al langer klant bent in onze winkel of er een had op onze 'oude' website. Vanwege privacy redenen konden wij geen inlognamen en wachtwoorden overnemen, vandaar deze nieuwe registratie eenmalig nodig is. Graag zo volledig mogelijk registreren met btw-nummer(indien geregistreerd) en telefoon.

Wij leveren Magnetic producten alleen aan nagelstylisten, nagelstylisten in opleiding of klanten met een aanverwant beroep als schoonheidsspecialiste, pedicure,kapper e.d. Wij verkopen niet aan particulieren, hiervoor kunt u bij een nagelstyliste in uw regio terecht. Contacteer ons indien gewenst voor adressen bij u in de buurt.

De prijzen van de producten op deze website zijn exclusief 21 % btw, tenzij anders vermeld.

Bestellingen die niet direct via de site betaald zijn en waarbij aangegeven wordt dat ze worden afgehaald, reserveren wij 2 weken, aanbiedingen maximaal 1 week. Indien de bestelling dan niet is afgehaald of betaald gaan de producten terug de voorraad in. Je kunt dan vanzelfsprekend de bestelling nog komen halen, we kunnen dan alleen niet garanderen dat alles wat besteld is nog op voorraad is en de aanbiedingsprijzen zijn dan vervallen. We danken je voor het begrip hiervoor.