Leveringen en retouren

Wij leveren binnen België en voor bestaande klanten in omliggende landen.  Nieuwe buitenlandse klanten zijn uiteraard wel welkom om materialen af te halen.

Bestellingen boven de 50€ exclusief btw worden gratis geleverd binnen België.

Voor je eerste bestelling dien je hier eerst een account aan te maken. Wanneer je er al langer klant bent in onze winkel of er een had op onze 'oude' website moet je eerst een nieuw paswoord aanvragen. Vanwege privacy redenen konden wij geen wachtwoorden overnemen, vandaar dat deze nieuwe registratie eenmalig nodig is. Graag zo volledig mogelijk registreren met btw-nummer(indien geregistreerd) en telefoon. Gelieve tevens je adresgegevens na te kijken.

Wij leveren Magnetic producten alleen aan nagelstylisten, nagelstylisten in opleiding of klanten met een aanverwant beroep als schoonheidsspecialiste, pedicure,kapper e.d. Wij verkopen niet aan particulieren, hiervoor kunt u bij een nagelstyliste in uw regio terecht. Contacteer ons indien gewenst voor adressen bij u in de buurt.

De prijzen van de producten op deze website zijn exclusief 21 % btw, tenzij anders vermeld.

Bestellingen die niet direct via de site betaald zijn en waarbij aangegeven wordt dat ze worden afgehaald, reserveren wij 1 week, aanbiedingen maximaal 3 dagen. Indien de bestelling dan niet is afgehaald of betaald gaan de producten terug de voorraad in. Je kunt dan vanzelfsprekend de bestelling nog komen halen, we kunnen dan alleen niet garanderen dat alles wat besteld is nog op voorraad is en de aanbiedingsprijzen zijn dan vervallen. We danken je voor het begrip hiervoor.Wij leveren binnen België en voor bestaande klanten in omliggende landen.  Nieuwe buitenlandse klanten zijn uiteraard wel welkom om materialen af te halen.