Butterfly Nails & Beauty is officieel dealer van de hand & nagelverzorgingsprodukten van het merk Magnetic. Daarnaast hebben wij regelmatig aanvullende artikelen in ons assortiment. Mis je benodigdheden of heb je op- of aanmerkingen, laat ons dit dan vooral weten.

Wij geven les volgens de richtlijnen van de Magnetic Nail Academy.

Bedrijfsgegevens:

Butterfly Nails & Beauty - Sofimar bvba, Bessemerstraat 15, 3620 Lanaken. Tel: 089-700025

E-mail: info@butterfly-nails-beauty.be of info@gbgr.net  

Btw nr.: BE 0884.582.887

Openingstijden van de winkel in Lanaken: 

  Maandag   09:00 - 18:00
  Dinsdag   14:00 - 20:00
  Woensdag   09:00 - 18:00
  Donderdag   09:00 - 18:00
  Vrijdag   09:00 - 18:00
  Zaterdag   09:00 - 13:00

 

Verwerking en levering van bestellingen die via de webwinkel gedaan worden:

Bestellen is 24 uur per dag mogelijk. Je hebt de keuze of je de producten zelf komt afhalen in onze zaak of de bestelling op een gewenst adres laat bezorgen. Dit geef je aan tijdens het afhandelen van je bestelling. Betalingen kunnen geschieden via iDeal, Bancontact/Mister Cash, VISA/MASTERCARD, KBC/Belfius/ING payment button  of bankoverschrijving. Contant of per pin in de winkel wanneer je komt afhalen is natuurlijk ook mogelijk.

Via iDeal, Bancontact/Mister Cash, KBC/Belfius/ING heb je de bestelling het snelst in huis. De betaling wordt op werkdagen direct verwerkt en de spullen kunnen meestal dezelfde dag nog de deur uit zodat je ze de eerstvolgende werkdag al in huis hebt.

Wanneer kun je de bestelling verwachten? 

Een indicatie voor bezorging: Op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag  besteld en betaald voor 12 uur: levering op de volgende dag. Op vrijdag, zaterdag en zondag besteld en betaald: levering op de dinsdag erna. Bij 'bankoverschrijving' geldt de dag dat de betaling bij ons binnenkomt als verwerkingsdag zoals vermeld in bovenstaand schema.

Indien je ervoor kiest om per bank te betalen of af te halen reserveren wij de artikelen 2 weken voor je, bij aanbiedingen 1 week. Indien deze dan niet is afgehaald of betaald vervalt de bestelling.

Hartelijke groet en graag tot ziens,

Irina Oliynyk